Diensten

Hoe kunnen we u helpen?

Proces automatisatie

Een onderneming is maar zo efficiënt als haar interne processen. Maar het automatiseren van onlogische processen is een verspilling van tijd en middelen. Daarom maakt BMK Solutions samen met u eerst een analyse en identificeren we de mogelijke probleemgebieden en verbetermogelijkheden. Op deze manier maken we een plan van aanpak voor het optimaliseren van de werking van uw bedrijf om zo effectievere resultaten te behalen.

Het bijsturen en verbeteren van de processen is een belangrijk onderdeel van bedrijfsvoering. Hiervoor is het cruciaal dat u op elk gewenst moment goed inzicht heeft in de lopende projecten en processen. Inzicht in deze informatie verkrijgt u door gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke dashboards, zowel in AMPP (Automation Management Productivity Platform) als in onze op maat ontwikkelde tools.

Dashboards zijn real-time rapportages die u toelaten om de informatie binnen uw bedrijf te analyseren en waar nodig gerichte acties te ondernemen. Ze bieden de mogelijkheid om verschillende vormen van data te visualiseren, zo krijgt u snel inzicht in bedrijfsrelevante informatie.

Verbindingen tussen software

Als u al geïnvesteerd heeft in een boekhoudpakket, CRM of ERP, dan is het vaak een grote meerwaarde om de afzonderlijke applicaties aan mekaar te koppelen. Dit op basis van de gevraagde functionaliteiten en vanuit het oogpunt van efficiëntie. Denk bijvoorbeeld aan het centraliseren van klantgegevens zodat deze in alle systemen gelijk zijn of het opzetten van een automatische facturatietool die gegevens uit verschillende softwaresystemen combineert.

BMK Solutions kan na analyse van uw bedrijfsprocessen de verschillende softwaretoepassingen koppelen. Om dit kostefficiënt te doen, ontwikkelden we AMPP (Automation Management Productivity Platform), een modulair platform waarin veelgevraagde koppelingen standaard zijn geïntegreerd. Door het koppelen van software gaan verschillende afzonderlijke toepassingen samenwerken en wordt manueel repetitief werk, voor het overbrengen van data van het ene naar het andere systeem, verleden tijd.

Software op maat

Als een bedrijfsproces zodanig specifiek is dat er geen bestaande software of specifieke module in AMPP ter beschikking is, ontwikkelt BMK Solutions een tool of extra module op maat. Ook voor het aansturen of uitlezen van externe hardware, bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan zowel met lokale software als met een gekoppeld webplatform in de Cloud of toegang via een app. Wij hebben ervaring met een breed gamma aan hardware: van mini-sensoren en verlichting tot grote betoncentrales en weegbruggen.

BMK Solutions gaat samen met u de probleemgebieden en verbetermogelijkheden identificeren en analyseren. Vervolgens werken we stap per stap verder aan de nieuwe software met op geregelde basis feedbackmomenten zodat wat wij ontwikkelen overeenkomt met wat u verlangt!

Aanvullende diensten

pencil

CRM systemen

Met een CRM systeem worden klantgegevens beheerd. Het systeem biedt ook ondersteuning aan het hele verkoopproces en zorgt ervoor dat hier intern gemakkelijk over gecommuniceerd kan worden.

pencil

Websites

Een website zorgt voor een grote zichtbaarheid en publiciteit. Vele klanten zullen eerst uw website bezoeken om uw aanbod te bekijken, uw fysieke locatie te bepalen of de openingsuren te bekijken.

pencil

Webshops

Door naast een winkel te investeren in e-commerce kan u een veel groter publiek bereiken en 24/7 geopend zijn. Online en offline kanalen versterken elkaar waardoor er ingespeeld kan worden op diverse koopmotieven.

Onze werkwijze

BMK Solutions is uw betrouwbare partner om bedrijfsprocessen online en offline te optimaliseren. Hoe we dat doen? Met innovatieve softwareoplossingen op maat afgestemd op uw bedrijf. Hieronder leest u hoe we te werk gaan:

Discover our team
They don't bite

1

Kennismaking

We starten steeds met een vrijblijvend gesprek om elkaar te leren kennen en het project in kaart te brengen. We kijken naar het totaalplaatje en zoomen in op de delen die stapsgewijs verbeterd kunnen worden.

2

Plannen

Een situatieplan ‘as-is’ wordt opgemaakt samen met een toekomstplan waar naartoe gewerkt zal worden in verschillende stappen. Samen identificeren we de ‘quick-wins’ en lange termijn doelstellingen. Op basis hiervan maken we een tijdslijn op zodat iedereen weet wat wanneer te verwachten en welke inspanning te leveren.

3

Ontwikkelen

Ontwikkelen van de oplossingen doen we door de eindgebruikers te betrekken: we gaan iteratief te werk en vragen de teamleden om elke versie te valideren qua functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn we zeker dat onze oplossing helemaal op maat is van uw noden.

4

Opvolgen

Eens opgeleverd laten we u niet aan uw lot over. We blijven opvolgen, bieden de nodige ondersteuning en vormen op regelmatige basis uw klankbord om over verdere optimalisaties te brainstormen en bijkomende automatisatie opportuniteiten te detecteren.

Gebruikte technologieën

laravel
livewire
php
javascript
react
vuejs
csharp
mysql
tailwind
bootstrap
flutter
ploiio

Enkele klanten

C&Explore

Ontwikkelaar van educatieve tools en bedrijfsmanagement projecten.

Orbix

Producent van duurzame materialen en technologieën voor de bouw- en staalsector.

B-mix beton

Een toonaangevende speler binnen de wereld van beton en recyclage in Limburg.

Van Gompel Decoratie

Een on- en offline shop voor exclusieve interieurartikelen, van decoratie tot verf en zoveel meer.

Saint-Gobain

Een glasproducent en leverancier die optimalisatie van logistieke processen hoog in het vaandel draagt.

Studio Jessa

De huisomroep van het Jessa Ziekenhuis verantwoordelijk voor gepersonaliseerde radioprogramma’s.

Wintergloed Brugge

Een internationaal lichtfestival doorheen het stadscentrum met bijhorende belevingsapp.

Edco

De partner bij uitstek voor een opleiding vakbekwaamheid in de transport- en logistieke sector.

Roebben Jan

Een aannemer gespecialiseerd in het uitvoeren van infrastructuurwerken.

Waarom kiezen voor BMK Solutions?

Bij BMK Solutions ontwikkelen we dynamische oplossingen op maat van uw bedrijf. We zetten volop in op klanttevredenheid en verzekeren door een grondige analyse van uw bedrijfsprocessen en vlotte communicatie, dat we u de meest geschikte oplossingen kunnen aanbieden. We luisteren naar uw noden en wensen en komen onze beloftes na binnen de vooropgestelde deadlines. Een jong en gedreven team zorgt ervoor dat steeds de nieuwste en betrouwbaarste technologieën worden geïntegreerd om u zo te ondersteunen in uw verdere groei.