Gepubliceerd
19 May 2021

Leestijd
4 minutes

header

Hoe pakken we procesautomatisatie aan?

Procesautomatie Digitalisering

Procesautomatisatie

Digitaal bedrijfsprocessen beheren en optimaliseren

Digitaliseren en automatiseren
Bij een groot aantal ondernemingen zijn de bedrijfsprocessen nog niet aangepast aan de snel evoluerende digitalisering en automatisering. BMK Solutions heeft zich de laatste jaren verdiept in het automatiseren van bedrijfsprocessen met hierbij twee stelregels in het achterhoofd. Een onderneming is maar zo effectief als haar processen dat toelaten en het automatiseren van onlogische processen is verspillen van tijd en middelen.

Optimaal en efficiënt handelen
Het hele idee van procesmanagement is dat de keten van handelingen effectief én efficiënt wordt gemaakt. Door het toepassen van business process re-engineering gaan we de bestaande processen verbeteren of nieuwe processen ontwikkelen. BMK Solutions maakt samen met u een analyse en identificeert de mogelijke probleemgebieden en verbetermogelijkheden. Samen met u verbeteren we de werking van uw bedrijf om effectievere resultaten te behalen op een efficiënte manier.

Real-time processen visualiseren
Het bijsturen en verbeteren van de werkprocessen is een belangrijk onderdeel van bedrijfsvoering. Hiervoor is het cruciaal dat u op elk gewenst moment goed inzicht hebt in de lopende projecten binnen uw bedrijf. Op deze manier weet u precies waar risico's en kansen zitten. Real-time informatie is daarvoor een grote meerwaarde.

Inzicht in deze informatie verkrijgt u door gebruik te maken van gebruikersvriendelijke en aanpasbare dashboards. Dashboards zijn de real-time rapportages die u toelaten om de informatie te analyseren en waar nodig gerichte acties te ondernemen. Ze bieden de mogelijkheid om verschillende vormen van data te visualiseren, zo krijgt u snel inzicht in bedrijfsrelevante informatie. Door de responsieve schaalbaarheid van onze toepassingen slagen we er bovendien in om de informatie in dashboards overzichtelijk te brengen op smartphone, tablet en pc. Hierdoor is er altijd en overal real-time inzicht in de bedrijfsprocessen.

Andere blogs

Contacteer ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer