Succesverhalen

Projecten die we graag met jullie delen

image

Gepubliceerd op 01 Dec 2023

efficiëntie procesoptimalisatie magazijnflow

Supervers(e) en efficiënte orderpicking met AMPP

Supervers

Supervers, een toonaangevende webshop voor verse producten is ontstaan uit de samenwerking tussen jonge ondernemers en lokale versspecialisten. Klanten kunnen online een breed aanbod aan verse producten bestellen. Net als in een fysieke winkel kiezen ze zelf de exacte hoeveelheid. Om de efficiëntie van hun operationele processen te optimaliseren, sloeg Supervers de handen in elkaar met BMK Solutions. Het doel? Automatische opmaak van pickingbonnen, een naadloze integratie met de webshop en een gestroomlijnde magazijnworkflow.

Lees meer arrow-right

image

Gepubliceerd op 06 Nov 2023

efficiëntie automatisatie planning

Efficiënt chauffeurs inplannen dankzij AMPP

B-Mix beton

Elke dag zijn er tientallen chauffeurs actief voor B-Mix, zowel interne werknemers als onderaannemers. Ze zijn op de baan met vrachtwagens, betonmixers en pompwagens. De planning van al deze werknemers is een heuse uitdaging. Bovendien dient deze planning ook op tijd, met voldoende details, op een gemakkelijke manier & GDPR-proof met het team gedeeld te worden. BMK Solutions werd ingeschakeld om dit proces te optimaliseren & automatiseren.

Lees meer arrow-right

image

Gepubliceerd op 16 Oct 2023

efficiëntie automatisatie softwarekoppelingen

Hoe AMPP alle software bij Roebben Jan koppelde

Roebben Jan

Roebben Jan BV, een toonaangevend bouwbedrijf gespecialiseerd in wegenbouwkundige werken, betoncentrale diensten en infrastructuurwerken in België, streeft niet alleen naar het efficiëntie op hun werven maar hecht ook veel belang aan een vlotte en foutloze administratieve afhandeling van hun verkopen. De weegbrug en cementcentrale vormen cruciale schakels in hun dagdagelijkse activiteiten. Deze onderdelen van het bedrijf genereren een aanzienlijke hoeveelheid informatie die tot voor kort handmatig moest worden verwerkt door de administratieve dienst. Ze klopten aan bij BMK Solutions voor het optimaliseren en automatiseren van hun workflow.

Lees meer arrow-right

image

Gepubliceerd op 12 Aug 2023

efficiëntie automatisatie radiostation

AMPP on air: Studio Jessa zet de toon met automatisatie

VRTO

Studio Jessa, de huisomroep van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, produceert en zendt patiëntgerichte radioprogramma’s uit. Deze programma’s zijn 24/7 te beluisteren op de drie ziekenhuiscampussen via het interne distributienetwerk en wereldwijd via streaming. Studio Jessa komt tot leven dankzij toegewijde vrijwilligers.   Om het radiostation optimaal te laten functioneren, heeft Studio Jessa BMK Solutions ingeschakeld om een reeks complexe processen onder handen te nemen en te automatiseren.

Lees meer arrow-right

image

Gepubliceerd op 04 Aug 2023

efficiëntie vastgoedbeheer automatisatie

AMPP zorgt voor efficiënt vastgoedbeheer

EMK Invest

EMK Invest, een startende vastgoedonderneming met ambitieuze groeiplannen is gespecialiseerd in de verhuur van private en business panden. Vanaf de opstart had EMK Invest al oog voor efficiëntie en voelden de eigenaars de nood aan een geautomatiseerd platform om hen te ontzorgen van de administratieve rompslomp die gepaard gaat met vastgoedbeheer. Al snel kwamen ze bij BMK Solutions terecht voor een op maat aangepaste oplossing.

Lees meer arrow-right

image

Gepubliceerd op 28 Jun 2023

bedrijfsprocessen efficiëntie procesautomatisatie

Weg met de administratieve rompslomp dankzij AMPP

Teach More

Teach More, een organisatie die leerkrachten, therapeuten en scholen ondersteunt, verloor veel tijd aan administratieve taken waardoor ze niet konden focussen op hun core business. BMK Solutions bracht hun processen in kaart, implementeerde geautomatiseerde oplossingen, waardoor de administratieve last aanzienlijk werk verminderd.

Lees meer arrow-right

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer