Gepubliceerd
17 Feb 2022

Leestijd
3 minutes

header

Automatische planning van de retour glasbokken door AMPP

Saint-Gobain Boermans Construct

De missie

Saint-Gobain Boermans Construct is een leverancier van glasoplossingen voor de woon- en werkomgeving. Hiervoor werken zij samen met verdelers over het hele land. De glasplaten worden aan de klanten geleverd op een bok en deze dienen na installatie opgehaald te worden door Saint-Gobain. Het overzicht bewaren van deze lege retourbokken was een administratief lastig en zéér tijdrovend proces. De missie van Saint-Gobain was om dit proces te optimaliseren om zowel tijdsbesparing als minder foutenlast te bereiken.

Onze aanpak

We ontwikkelden een mobiele applicatie waarmee de verdelers van Saint-Gobain Boermans Construct hun lege glasbokken kunnen scannen via een barcode op de bok. Op die manier wordt de exacte locatie en andere gegevens over de retourbok automatisch geregistreerd. Al deze gegevens worden dan overzichtelijk bewaard in AMPP en gecommuniceerd naar de planningssoftware. 

Het resultaat

Het planningssysteem wordt door AMPP en de ontwikkelde applicatie automatisch voorzien van nauwkeurige data over de op te halen retourbokken. Zo bereiken de lege bokken veel sneller terug het depot en wordt het vervoer een stuk efficiënter en goedkoper.

Andere succesverhalen

image

Gepubliceerd op 14 Jun 2022

B-Mix beton

Geen dubbel administratief werk meer en gedaan met het zoeken naar papieren bonnen!...

B-Mix beton is een toonaangevende speler binnen de wereld van beton en recyclage in Limburg. Dagelijks leveren zij bestellingen aan vele klanten. Doordat het factureren...

Read more arrow-right

image

Gepubliceerd op 08 Apr 2022

C&Explore

Dankzij de optimalisaties door AMPP kunnen wij ons 100% focussen op onze core business....

C&Explore is een snelgroeiend bedrijf. Daardoor werd de administratie een heuse lastpost voor hen. Tijdige facturatie van klanten, updaten van de webshop...

Read more arrow-right

Contacteer ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer