header

Supervers

Supervers(e) en efficiënte orderpicking met AMPP

Gepubliceerd 01 Dec 2023

efficiëntie procesoptimalisatie magazijnflow

De missie

Supervers, een toonaangevende webshop voor verse producten is ontstaan uit de samenwerking tussen jonge ondernemers en lokale versspecialisten. Klanten kunnen online een breed aanbod aan verse producten bestellen. Net als in een fysieke winkel kiezen ze zelf de exacte hoeveelheid. Om de efficiëntie van hun operationele processen te optimaliseren, sloeg Supervers de handen in elkaar met BMK Solutions. Het doel? Automatische opmaak van pickingbonnen, een naadloze integratie met de webshop en een gestroomlijnde magazijnworkflow.  

Onze aanpak

Supervers koos BMK Solutions om hun logistieke uitdagingen aan te pakken. Het automatiseren van het pickingbonproces stond centraal. Door de integratie van AMPP en een slimme connectie met de webshop genereert BMK  automatisch de pickingbonnen voor een specifieke leverdag. Deze bonnen geven gedetailleerde instructies per bestelling, waardoor de magazijnworkflow werd geoptimaliseerd.

Zo zijn bepaalde bestellingen al gedeeltelijk voorbereid door partnerbedrijf ’t Vitamientje en moeten andere orders vertrekken vanaf een lege doos. Al deze info is te lezen op de pickingbon, zodat er geen tijd verloren gaat. Bovendien worden de pickingbonnen ook automatisch opgemaakt in een logische volgorde op basis van de locatie van de producten in het magazijn.

Het resultaat

Dankzij de samenwerking met BMK Solutions en de implementatie van AMPP heeft Supervers haar magazijnworkflow naar een hoger niveau getild. De automatisch gegenereerde pickingbonnen zorgen ervoor dat de orderpickers een stuk efficiënter kunnen werker.

Supervers bewijst dat automatisering niet alleen efficiëntie toevoegt, maar ook de klantgerichtheid versterkt. De verse producten bereiken de klanten op tijd en in optimale staat, en Supervers kan zich focussen op wat ze het beste doen: kwalitatieve verse producten leveren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer